20.2.2020 11:50:30 Filip Tesař
Re: Uvařený čirok, co s ním?
Libíku, omlouvám se, že opět vnucuju ten svůj Balkán, ale uvědomil jsem si, že na Balkáně se při vaření hodně používá zelenina a maj tam i docela dost bezmasejch jídel, zkus někde sehnat:
Nostalgická kuchařka (https://www.databazeknih.cz/knihy/nostalgicka-kucharka-54996, též starší vydání: https://www.databazeknih.cz/knihy/jugoslavska-kuchyne-78919)
Balkánská kuchyně (https://www.databazeknih.cz/knihy/balkanska-kuchyne-125363)
Balkánská kuchyně (https://www.databazeknih.cz/knihy/balkanska-kuchyne-243308)
Nejvíc je tam masitejch jídel, ale je tam i výběr bezmasejch vařenejch plus samozřejmě saláty.
Při tý příležitosti mě napadá, zařaďte kvalitní olivovej olej, případně vinnej, občas ho dělaj i český vinaři. Nejenže jsou zdravý, ale i výborně ochutěj.
Odpovědět