Půlka psa |
|
(20.2.2021 11:05:50) No jo, kaše. MM ji dělá vždycky, když se nic jiného nestíhá. Je to tučný, sladký, ani náznak vitamínů a senimentu tuna. Kaše to splňuje úplně dokonale.
|
TaJ |
|
(20.2.2021 11:26:54) Půlko, jo, taky jednou za čas děláme krupicovou kaši, když nás nějak nic nenapadá, nebo se nestíhá - jednoduché, rychlé, všechno je na to vždycky doma...ale tučné to není, ne? Mléko, krupice a troška cukru...nahoru skořice, nebo kakao...a nebo někdy i s těmi vitamíny - mám na ní ráda nakrájené třeba jahody, nebo borůvky, nebo i banán se dá...
|
Půlka psa |
|
(20.2.2021 11:28:29) Manžel dělá s hodně máslem, aby se roztékalo navrchu v tom kakau a cukru. myslela jsem, že bez másla to nejde.
|
TaJ |
|
(20.2.2021 11:30:31) Máslo nám na to dávali naši, když jsme byli malí...kousek másla tam klidně nahoru dát můžeš, ale samozřejmě nemusíš...my to máme radši bez něj...trošku másla zašlehávám akorát do bramborové kaše, je taková lepší, ale taky to jde v pohodě i bez toho...
|
Len |
|
(20.2.2021 11:31:58) Ty jo, tak bramborovou kasi bez masla si vubec neumim predstavit, tam ho davam hodne. A na krupicnou taky hodne, chci, aby se v tom granko rozteklo. Jedina kase, kam nedavam maslo, je ovesna, ale tu zase delam castecne z 42% slehacky.
|
TaJ |
|
(20.2.2021 11:36:44) Len, jo, bramborová kaše je určitě mnohem lepší s máslem...ale na tu krupicovou ho já třeba ráda moc nemám, já právě nemám ráda, když se to kakao rozteče, ale ono se tím teplem rozteče trochu i tak...a nebo na ní nasypat na kousky nasekanou čokoládu, nebo nastrouhanou...to se taky teplem rozteče samo i bez másla...máslo mám ráda na ovocné knedlíky s tvarohem, tam ho mám ráda hodně, když se smísí s tím cukrem a nastrouhaným tvarohem, mňam!
|
|
K_at |
|
(20.2.2021 11:40:57) Len, jo, Krupicová a na to máslo, kakako a cukr. Dávám trošku másla i na porridge, a med a skořicí. Ale ta šlehačka mě rozsekala. To by mi asi bylo zle.
|
Len |
|
(20.2.2021 12:41:50) Kat, ja ji tam davam jen trosku a jen, kdyz ji delam na plotynce. Normalne delam porridge v instant potu, ktery proste dela nejlepsi porridge na svete, je to kremove a skvele i s polotucnym mlekem. Ale normalne v hrnci na plotynce se mi tak udelat nedarila, kdyz se IP rozbil, tam ta slehacka byla treba.
|
K_at |
|
(20.2.2021 13:01:24) Len, tak to neposoudím. U nás pouze plotýnka. Ale někdy to zkusím.
|
|
|
|
|
|
TaJ |
|
(20.2.2021 11:32:18) Půlko a nahoru žádný cukr nedáváme, jen kakao, nebo skořici, syn má rád obojí dohromady, já jen skořici (a nebo to ovoce, hlavně s jahodami je to super, jak jsou nakyslé a ta kaše sladká), manžel kakao. Nebo někdo to sype perníkem...nebo polévá troškou medu.
|
|
Senedra |
|
(20.2.2021 11:46:03) Půlko, manžel dává na krupicovou kaši kromě másla a kakaa ještě tekutý med. A děti si jí občas posypou cukrářským zdobení
|
TaJ |
|
(20.2.2021 11:48:06) Senedro, my dáváme trošku cukru do té kaše při vaření...nahoru potom už ne...to jenom samotnou skořici, Granko (nebo já klidně i klasické holandské kakao), nebo to ovoce, nastrouhanou čokoládu...cukr ještě nahoru už by mi přišlo moc...
|
|
|
|
Inka ..|-.|-.-|.- |
|
(20.2.2021 11:51:25) Maslo přece.
|
TaJ |
|
(20.2.2021 11:53:29) Inko, tak dočti, co jsem předtím psala...my si tam máslo nedáváme vůbec a chutná nám to taky
|
Inka ..|-.|-.-|.- |
|
(20.2.2021 12:01:42) Tak každej si tam da co chce, ale patří tam.
|
TaJ |
|
(20.2.2021 12:05:08) Inko, no jo, tak to je stejné, jako se vším...někdo si dá do bramborového salátu taky salám, nebo cokoli jiného, i když to tam nepatří...ale pro něj tam prostě být má
|
|
|
|
|
|
|