| Lenka Pražanda |
 |
(4.4.2025 14:56:37) Ahoj. Za jak dlouho se upeče hovězí vcelku (asi 700g) v remosce? Přesněji pečenka od Ety. Normálně v troubě to trvá 4 hodiny, někdy víc. Podle toho co koupím za maso. Tipla bych si, že by to mohlo být rychlejší, když je to menší prostor. Co myslíte? Máte zkušenosti? Díky
|
| breburda71 | 
 |
(4.4.2025 16:41:37) Remosku používám hodně, hovězí teda skoro nedělám, ale dřív než v troubě to asi bude určitě...Pro jistotu bych ale maso po zatažení zakryla alobalem, to víko je celkem blízko, tak aby se nepřipalil vršek masa. na remosce nejde regulovat teplota, nevím, jak na jiných výrobcích..
|
|
| mamoch |
 |
(4.4.2025 16:48:53) V troubě se určitě peče pohodlněji, můžeš regulovat teplotu dole i nahoře, u remosky bych se bála spálení masa nahoře, zrovna hovězí vcelku bych v remosce nepekla. Tím, jak nejde regulovat, tak bych řekla, že se v kuse pečené maso spíš spálí než že bude měkké.
|
| Lenka Pražanda |
 |
(6.4.2025 12:42:21) Děkuju
|
|
|
|