| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Pečení masa v remosce

 Celkem 4 názorů.
 Lenka Pražanda 


Téma: Pečení masa v remosce 

(4.4.2025 14:56:37)
Ahoj.
Za jak dlouho se upeče hovězí vcelku (asi 700g) v remosce? Přesněji pečenka od Ety. Normálně v troubě to trvá 4 hodiny, někdy víc. Podle toho co koupím za maso. Tipla bych si, že by to mohlo být rychlejší, když je to menší prostor. Co myslíte? Máte zkušenosti?
Díky :-)
 breburda71 


Re: maso v remosce 

(4.4.2025 16:41:37)
Remosku používám hodně, hovězí teda skoro nedělám, ale dřív než v troubě to asi bude určitě...Pro jistotu bych ale maso po zatažení zakryla alobalem, to víko je celkem blízko, tak aby se nepřipalil vršek masa. na remosce nejde regulovat teplota, nevím, jak na jiných výrobcích..
 mamoch 


Re: maso v remosce 

(4.4.2025 16:48:53)
V troubě se určitě peče pohodlněji, můžeš regulovat teplotu dole i nahoře, u remosky bych se bála spálení masa nahoře, zrovna hovězí vcelku bych v remosce nepekla. Tím, jak nejde regulovat, tak bych řekla, že se v kuse pečené maso spíš spálí než že bude měkké.
 Lenka Pražanda 


Re: maso v remosce 

(6.4.2025 12:42:21)
Děkuju :-)

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.