Šárka Adámková | •
|
(19.7.1999 12:43:55) Potřebujete: Zmrazené fazolové lusky, máslo, vejce, strouhanku, sůl nebo vegetu. Postup: Zmrazené fazolové lusky uvaříme v osolené vodě. Scedíme a promícháme se strouhankou, opraženou na másle. Dochutíme a do fazolek vlijeme vejce (na jeden sáček fazolek asi 3 vejce). V troubě zapečeme. Hotové podáváme se zeleninovým salátem. Dobrou chuť!
|
Pavel Denk | •
|
(28.7.1999 18:10:46) Šlo by nějak obejít ty vajíčka? Obsahují příliž mnoho cholesterolu? Pavel
|
Šárka Adámková | •
|
(24.8.1999 22:55:34) Pavle, nepřehánějte se zdravou výživou. Vajíček můžete dát méně a strouhanku opražit nasucho, ale úplně to vynechat...to už by bylo jiné jídlo. A ruku na srdce, kdo by to jedl?
|
|
|
Augustin | •
|
(1.8.1999 15:40:01) Zelena fazolka je delikatesa mezi zeleninou. Aby telo vyuzilo jeji nedostizne slozky je nutne tuto zeleninu jen kratce dusit nobo varit. Strouhanka z maslem a vejci je kombinace kterou telo jen z velkymi obtizemi zpracuje. Pro deti jsou zapecene fazolky nevhodne.
|
Pepa | •
|
(18.8.1999 21:24:08) Fůůůůůůůj! Jak někomu můžete cpát fazole. Dyť se to vůbec nedá jíst, jestli to dáváte svým dětem tak jste učiněnej HERODES!
|
|
|
|