21.10.2008 22:22:40 Maka77
Žlučník
Ahojky. Taky bych ráda přispěla svou trochou do mlejna. Žlučníková kolika mě poprvé potkala asi měsíc po druhém porodu. A bolest to byla fakt strašná. Na sonu mi zjistili kamínky o velikosti 2mm. Během šestinedělí jsem měla koliku ještě párkrát - vždy pomohla teplá vana, homeopatika a "vyzvracet se až na dno".Pak záchvaty na delší dobu zmizely a já naivka myslela, že navždy. Asi za půl roku - po střevní chřipce a několika probdělých nocích(děti to chytli bohužel taky),se žlučník opět přihlásil a tentokrát s mnohem větší razancí. Asi tři týdny v kuse jsem měla opakované koliky - třeba i dvě denně, a to jsem jedla jen suchary a jablečnou přesnídávku. Opravdu báječná odtučňovací kůra. Psychicky i fyzicky na dně jsem se odhodlala k operaci. Teď jsem pět dní po laparo. V nemocnici jsem strávila necelé čtyři dny a zvládli jsme i zachovat kojení. Ještě mi úplně dobře není, ale věřím, že se to zlepší. Paradoxní je, že se stravuji velmi zdravě a nemám nadváhu. Evidentně stres, těhotenství a dědičné faktory jsou silnější.
Odpovědět