24.11.2008 9:53:41 skritek
Re: Zase trochu samomluvy :))
Arko, pane jo, ty si to teda musis vyzrat....
vubec ti tvoji situaci nezavidim, musi to byt na palici - z jedne nemoci do druhe.
s nasi zeleznou imunitou si pripadam jak zlodej, jak kdybych ty okolo o neco obrala.
Moje segra,kdyz byla mala, tak byla taky porad na hromadce (anginy ne, ale vsechno ostatni co letelo vzduchem, chripky, virozy atd.). a jeste k tomu nejedla. a tenkrat mame jeden stary doktor poradil,aby ji vytrhli krcni mandle, ze tam obcas byva nejaky bacil, ktery tohle zpusobuje. a opravdu pak vsechno ustalo, od pichani usi,pres virozy i konecne zacala poradne jist. Ale nevim, jestli je tohle pouzitelne i u vas, ale treba se najde zase jiny zpusob,jak pomoci.
Jinak te moc nepotesim, chladovou alergii mam ja, je to humus a nijak se to lecit neda. Me tenkrat predavkovali vcelim serem proti alergii na hmyz a tohle mi tim zpusobili. vetsinou pomaha jen navsteva tepleho mista. kdyz jsem citila,ze mi zacina naskakovat vyrazka, tak jsem musela na ctvrthodinu zalezt nekam do obchodu nebo restaurace a pak zase jit dal. To teda mrnouskovi fakt nepreju, ono jak to natece,tak ta kuze miniaturne popraska a ty prasklinky pali jako cert. ja mazu fenistilem a pak dlabu nejaka antihistaminika,kdyz vim, ze by se to mohlo objevit,tak si vezmu preventivne a pomuze to, vetsinou se to objevi jen drobne, nebo po delsi dobe.
drzim palecky. hlavne tobe, protoze nemoci deti, to je jak vstupenka do bohnic.
a co ostatni? Co vanoce a darky??
u nas to letos bude ve znameni Lega (uz ne dupla) a spolecenskych her. je to obrovska zmena. Najednou misto auticek hrajeme ob den osadniky z katanu, tu detskou verzi.
Odpovědět