Magdi, moc gragulujeme k Taťánce, je nádherná. Hlavně že jste obě zdravé a v pořádku.
Leni, ty jsi šikulka, všechno zvládneš v pohodě, levou zadní
. Nám také začalo zkouškové, blíží se konec semestru, takže je to nadupané. Ještě mám psát seminárku do Etiky a do Trestního práva. Vůbec nevím kdy to budu dělat. A v pátek mám Etiku odevzdávat a děláme zkoušky. Aspoň něco už budeme mít za sebou. Příští rok už dostaneme otázky ke státnicím a začnu psát diplomku. Už teď z toho mám hrůzu.
Teď jsme se vrátili od doktorky, byla jsem s Eliškou na dalších odběrech na játra a zítra budou výsledky. Tominka měla naočkovat, ale má chudák plný krk puchýřů, takže zase nic.
Eliška jí všechno jenom vařené a dušené, nesmí čokoládu, kokina, dětská pitíčka, prostě nic. Na oběd má vařené brambory,rýži, nebo těstoviny s vařeným masem a přes den pojídá piškoty, může jablko, banán a rohlík, nebo chleba jen se šunkou, nebo suchý. Je to strašné když ji tak vidíte, to mi ani nechutná jíst.
Kdyby aspoň nebyly právě ty Vánoce, jak píše Elli, to je strašné pro ty děti. A teď ještě ten Mikuláš. Musíme jí to schovat.
Jiřinko, vy se z těch nemocí také nevyhrabete. To není snad možné. Nemůže být chvíli klid. A já se tak těšila že si konečně dáme v klidu to kafčo !!!
Tak se všichni opatrujte, mějte se krásně a užívejte si Adventu v klidu a pohodě.