| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Uničov, Šternberk a okolí

ZDRAVÍM PO DELŠÍ DOBĚ

Ahojky holky, ukazuju se po delší době.
Jsem ostuda, já vím a taky se stydím~f~~f~~f~
Koukám, že jsem propásla narození maličké Táničky od Magdičky.
Jůůůůůůůůůůůů to je krásné miminečko ~p~~p~~p~
Magdi vše nej a maličká se vám moc povedla ~x~~x~~x~ A napiš jak se daří, jak jste se zajeli a taky jaký pak byl porod.
Týýýý jo, já když vidím ty malinký , rozkošný miminečka, tak mě to zase chytá~j~
Ale mám tři kousky, tak musím nechat taky něco jiným ~y~

Jinak co děláme a jak se máme,.....Honzík je už šikulka a třech měsá´ících, kdy ve školce brečel je teď úplně v pohodě.~b~
Od září tedy pořád chytáme nějaké nemoce a je to na nic. Valí se to na nás z jednoho na druhého, chjo:-((
Tak snad bude brzy lepší počasí a ty bacily pomrznou ~o~

Na vánoce už skoro všechno mám hotovo.~b~
Upečeno asi 14 druhů cukroví. Ještě asi tři nepečené splácáme a bude hotovo.~w~
Dárky jsem dnes dobalila. Nebude jich moc, ale naše děti budou určitě nadšené i tak ~:-D

Koukám Leni, že zvažuješ vysokou. Jsi borka, moc tě obdivuju a vůbec všechny co jsou schopné se učit ~R^ Já už na to buňky nemám, už jsme ze školy venku mooooc dlouho ~d~

Mě teď od ledna čeká hledání práce.~;((~;((~;((
Bohužel pro mě nic moc dobrého nevidím, chjo.
Brala by jsem něco i k dětem a nebo klíďo i zkrácený úvazek, či noční. Hlavně aby jsem nemusela na odpolední. To by bylo s prckem horší~Rv~;((~Rv
Ale vzhledem k propuštění na Uničovsku to stejně nevidím moc růžově~a~~a~~a~

Tak kdyby jste některá o něčem věděla,... sem s tím ~y~

Jdu ještě něco dělat, než se mi děti nahrnou domů. To je u nás pak veselo ~t~~t~~t~~t~

PŘEJI VŠEM CO NEJLIDNĚJŠÍ PŘEDVÁNOČNÍ ČAS.~x~~x~~x~
A slibuju, že se do vánoc ještě ukážu ~;)

P.S. Do Uničova jezdím na bazén občas s dětma. Ale je to náročné sladit všechny naše nemoce ~d~
Tak že většinou to není nic dlouho do předu plánovaného, ale takové hurá akce.~b~
Od lońska je na bazéně teplejší vodička, tak si s dětma chrochtáme~t~~t~~t~
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
? Monika a Maty 14.12.2008 21:56
*Re: ? Já0800 15.12.2008 12:1
**ZDRAVÍM PO DELŠÍ DOBĚ Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 18.12.2008 13:17
***Přání k Vánocům a Novému roku Oloušenek 18.12.2008 23:50
****KRÁSNÉ SVÁTKY VÁNOČNÍ Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 22.12.2008 15:8

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.