Re: zápis
holky nikdy nemyslete, že tzv.odklad je nějaká ostuda nebo tzv.názor ::: a proboha co tomu chudáčkovi je, že nemůže do školy v 6letech
grgr
dnešní trend je úplně někde jinde, než jsme šli do ZŠ my všichni rodičové.....mě osobně moje známá psycholožka docela "vypláchla" žaludek, abych tyto názory opustila a nenechala se zvyklat, když si myslím, že děcko není zralé tak není zralé a basta
a s inteligencí to nemá nic, opravdu nic společného. Maxík v testech iq má výsledky na druhou třídu....nebudu rozepisovat.... a přesto půjde zřejmě z těch "ostatních" důvodů do školy s největší pravděpodobností v 7letech,tak.
Ještě jsme u zápisu nebyli a musím se poptat co a jak se zařizuje neb každá ZŠ má jiné podmínky.
pozn.dokonce se uvažuje uzákonit, že děti narozené o prázdninách tj.červenec,srpen budou moci jít do ZŠ automaticky až v 7letech tak jako děti narozené v září atd.A zvláště u chlapců je to prý dost vhodné.
Samozřejmě je to individuální rozhodnutí každého rodiče a moc mě nekamenujte za tento názor
Všem zapsaným předškolákům přeji hodně štěstí a hlavně maminkám hodně pevné nervy
Odpovědět