| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Uničov, Šternberk a okolí

30.1.2009 16:07:51 Oloušenek

Pozdrav

Leni ahoj. Teď až si to po sobě čtu, psala jsem to v rychlosti. V tom předchozím odkaze má být že do školy mě šéf bude poštět, ne do práce. Ale to jsi doufám pochopila. Já jsem akorát dojela ze školy, měli jsme písemnou zkoušku z managementu, výsledky budou příští týden. Jinak ty se musíš dívat po neplacených formách, např. na Univerzitě Palackého. Toto studium se neplatí, pokud se nenahlásíš na placenou formu. Odkaz na otvírané obory na které se hlásí do konce února je: http://www.upol.cz/skupiny/uchazeci/studijni-obory/
Tam najdeš všechny obory které letos budou otevřené. Však uvidíš.
Mě totiž to učení a děti velice dobíjí. Chraň Bože abych těm mým drobkům chtěla ubírat energie, to ne. Ale velice mě dobíjí a dávají mi sílu a chuť do dalšího učení a práce. A do školy se zase jedu odreagovat, jsem moc ráda když se večer když usnou můžu aspoň na dvě hoďky zavřít a učit se. U toho učení se odreaguji a odpočinu. ~b~
Tominek chytl virózu, včera jsem s ním byla u doktorky. Tak snad se z toho přes víkend dostane.
Doufám že aspoň vy jste zdravé. ~R^
Leňoušku opatruj vás, užijte si víkendu a jak bude něco nového písni. ~x~
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Pozdrav Oloušenek 28.1.2009 15:6
*Re: Pozdrav Já0800 30.1.2009 8:54
**Pozdrav Oloušenek 30.1.2009 16:7
***Re: Pozdrav Já0800 30.1.2009 16:18
****Re: Pozdrav Já0800 30.1.2009 16:21
*****Re: Pozdrav Já0800 30.1.2009 16:36

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.