Re: Jsem ZKLAMANÁ!
Nebud...
ja mam deti vic, takze muzu napsat moje skusenosti.
Nejstrasimu synovi bylo v zari 18. Kdyz byl maly tak se choditka dovezela ze zahranici. Byl v nem hodne moc, i venku jezdil a bavilo ho to. Je zdravej, problemy s pateri ani s nicim nema. sam zacal chodit v roce.
dvojcata 11 let taktez mela choditka...taky jsou oki.
Mladsi dvojcata uz jsem uvazovala....zacalo se hodne psat o jejich nezdravosti atd...nicmene jsem si je opet koupila, ale byla v nem minimalne...cca |napr 15 min denne. Jen kdyz jsme nutne neoc potrebovala udelat. Nemela jsem nikdy ohradku, mela jsem deti porad na zemi, protoze me prislo hrozny je zavirat do klece:) Postylky byly jen na spinkani.
No, takze si myslim, ze se to trosku zvelicuje, tak jako se ted zvelicuje vsechno kolem deti. Vseho s mirou a nemuze se nic stat,. Nejmladsi dvojcata dokonce zacala chodit v 10 mesicich, Pokud opravdu brzdi choditka vyvoj, tak jeste, ze jsem mela....protoze kdyby mi zacla chodit jeste driv, tak se picnu. Proste ja si myslim, ze pokud tam neni dite odkladano nepretrzite, tak mu to neublizi. Naopak se tam muze uklidnit a zabavit. Tot muj nazor, tak jen do mne:)
Odpovědět