Tak jsem početla (než půjdu spát), je mi jasný, ež nikdo tady není, dneska nebudu vést dlouhé monology.
odpovím Janynce:
Davídek ty nešťovice snáší vpohodě, jen má pupínky (nemá jich moc, odhaduju tak 40), jinak vypadá a chová se jak zdravé, čilé dítě (plné energie), aspoň, že tak, lepší než kdyby měl teploty a kdovíco. Jo, akorát má za ušima a na krku boule (zduřelé uzliny), předpokládám, že to k tomu může být normální, nebolí ho to, vlastně si ani moc nestěžuje na svědění (akorát první 2 dny, tak jsem dávala na noc Fenistil kapky)
Sousedovic kluk to taky měl vpohodě, prý asi jen 30 nešťovic, už jsem zmiňovala -ona s ním jezdila i na návětěvy k ségře a kamarádce.
To, že musíme být doma, hůř snáší KLárka, několikrát mi říkala, že chce na plaváčky (už tam dlouho nebyla), letos asi jen 2x a nebo ráno skanduje "půjdeme do školky". Davídek je v tomhle už velký, takže to bere rozumně.
Blbý je, že manžel nemá vůbec čas, dneska jsme se pohádali a "tichá domácnost", což je u nás něco neobvyklého

Vrani,
máš to těžké, přeju, aŤ je líp!

Janko,
neboj! KLárka nikdy lary apod. od Davídka nechytla, Davídek je ale mívá spíše alergického původu. KLárka mívá spíš často rýmy,ale nic hrozného a kupodivu je Davídek od ní nechytá, ani od ní nechytl kašel, když měla zánět průdušek.
s nešťovicema ale počítám.
Tak Tebe už zřejmě ani neuvidím jako těhulku, až s miminkem.
Vždyť jsme na nějakém srazíku apod. nebyli už asi přes 3 měsíce a odhaduji, že nikam nebudeme moct asi tak do půlky března (podle toho,kdy se osype KLárka)