27.3.2009 23:40:50 skritek
Re: ahoj
Arko, no mam trochu vyhodu,ze mam kluky, takze boty se snazim ladit alespon s rocnim obdobim. Ale jsou to po ranu vzdycky boje, jak vysvetlit,ze v unoru opravdu nemuzou nosit holinky ci tenisky.
a sladeni obleceni uz jsem taky vzdala. V. si jeste docela necha poradit a vysvetlit, ale Sima ma par svych oblibenych kousku, ktere proste musi mit skoro denne na sobe. Az tak by mi to nevadilo, kdyby to zrovna nebyla mikina s flekem a stare dziny na pisek. bohuzel maji na sobe obrazky,coz jine nemaji. Takze uz jsem rezignovala a v zajmu zachovani zdravych nervu, uz po ranu jen nabidnu neco jineho a kdyz se to neujme, jdeme do skolky jak vandraci a v igelitce neseme vhodnejsi obleceni, ktere uz vetsinou odpoledne prosadim,takze na krouzky uz jezdime jako lidi.
nechci vubec domyslet, co by se stalo, kdyby se mikina "ztratila v nenavratnu". :o))
a jak vsechny zijete?
urcite taky jen nakukujete a nepisete, ze?
jakou planujete letni dovcu?
ja s nimi jedu letos i na letni tabor od DDM na zacatku prazdnin, a pak poslednich 14dni mame babske dovolene (nekolik mamin + mraky deti) jinak dalsi plany zadne, tak bych i vzala nejakou inspiraci.
jinak na nas pekne dolehla krize. oba s vypovedi.
jsem na to hooodne zvedava,jak budu shanet praci, uz jsem pripravena,ze stejne driv jak po prazdninach me nikam nevezmou.
Odpovědět