Re: Hééélp
Severko - to je děs!!!! Fakt, velkého panáka nebo flašku vína!!!!!!!!!!
Bram, uvidíš, to bude dobrý! Já mám obavu, že je Max jen infikovaný tou školkovou hrůzou, když vidím, co to dělá se Samem, s námi - tak co teprve malé mimi!
Andru - nevěsto , neuklízej!!! Odpočívej, to bude OK. Krásně si to užijete, uvidíš!!!!
Glis - závidím vycházku do lesa, my byli doma. Ale odpoledne jsem po konzultaci s tátou povolila Samovi sedět ve stínu na terase - a byl úplně happy! Navíc přišel Matýsek od sousedů, povídali si spolu, no Samík úplně oživl!! Teplotu nemá a výrazně méně kašle, tak snad bude líp.
Renčo, zelené sklo jo, ale nemůže to být takové to, co se dává za kuchyňskou linku, tam se většinou dává lacobel a to je tenké a křehké - tzn. musíte tam dát tvrzené sklo - my ho budeme mít např. na lince, kde bude stát za varnou deskou a dám ho i za linku. Ale to je jen průhledné, takže barvu mu dáš tím, že pod něj dáš naopak tabuli skla barevného - já budu mít takhle bronzové sklo u linky.
A myslím, že by to mohlo vypadat moc hezky, jen bude asi to nebude úplně levné - přijedou to zaměřit, dělá se to na milimetr přesně, pak se to usadí.
Baru, co tchán? Dobrý?
Odpovědět