21.6.2009 13:54:45 Tereza+12/05+09/07
Re: Nedělička, neděle, co se zase semele?
Ahoj holky,
jen jsem letem světem nakukovala večer z chaty a koukám, že je o mě řeč ... jak jsem psala a některé jste našly, tak nová diskuse je založená.
Teď jsem se tam znovu přihlásila a je tam od některých z vás už vzkaz, akorát vůbec netuším jak se povolují ty registrace, vůbec se na těch stránkách zatím neorientuju.
Tak buď večer až budu mít klid, tak to nějak naštuduju a zkusím, nebo pokud byste se toho některá schopnější
chtěla ujmout, tak mi písněte mail a já tu svou registraci pozměním na jiný mail a sdělím přihlašovací údaje, někomu kdo by chtěl pak být správcem ... Já jsem bohužel IT pako, tak se nějak na to necítím
Jinak si pamatuju jen Severku - ach jo, to je teda začátek prázdnin
, přeju ať je holkám brzo líp ! Stejně je to "úspěch" že jsou to u obou první ATB.
My máme po svatbě, tak třeba zítra vložím Péti družičkovskou fotku, možná už na novou diskusi ... Holky, tak opravdu se chce většina stěhovat. Je to taková nostalgie, přecejen jsme "rodinka", tak mě to na jednu stranu mrzí, ale zase když už sem skoro nikdo nevkládá fotky apod., tak to asi bude lepší.
Odpovědět