Můj chlap hraje Divoké kmeny - hra přes internet s podobně postiženýma blbama. jinak to napsat nejde, protože mě to fakt se.e.
Našel si tuhle hru okolo Vánoc na netu. a úplně jí propad. tráví tam čím dál víc času a já jsem bezradná.
Pokud mu něco vyčtu, at se věnuje malé, at už tam nesedí a jde něco dělat (máme barák), tak je oheň na střeše. Nechce o tom vůbec mluvit, on si myslí, že se o nic nejdená. že to přeháním.
ale je tam skoro každý den do noci. vstává pak v pět ráno. Ještě ráno než jede do práce, tak tam je tak deset minut - prý že musí vyslat vojáky a já nevím co ještě. Protože jsou tací, co tam jsouu i v noci. Jak přijde z práce, tak taky hned sedá k pc (kolem šesté jezdí domů), sice tam není nepřetržitě, ale tak půl hodiny. pak třeba cosi si pohraje s malou. nebo tak. Ale on to má podle mě tak nějak vypočítané a kontroluje si čas. Protože v té hře mu to ukazuje za jak dlouho tam zas musí zpátky. Je to hra o tom, že se postupuje v žebříčku výš a výš. Už přešel k jinému lepšímu kmeni dokonce.
Mi se úplně břídí, jak ho tam vidím u toho počítače.
Pořád jsem vyčítala a hádali jsme se, on byl na mě sprostý. Minulý týden jsem odešla s malou k rodičům, že se mnou takhle nebude mluvit. Za tři dny, že se máme vrátit, že je mu smutno, že na mě bude hodný. ale jinak se o ničem nehodlá bavit, že plno chlapů v práci hrajou hry doma, a ženské je nechají tak. a že nevyčítají. Tak jsem si nechala čas do dovolené, od 11. tam bude bez počítače. ale už mi bylo řečeno, že na ty dny si sehnal už zástup....

. jestli si to tam neuvědomí. už nevím jak dál.
sice jinak je fajn, má malou rád. o tom, že by měl rád mě, o tom spíš už pochybuju. protože i když na něj mluvím, tak mi připadá, že pokud sedí u pc, tak moc nevnímá. i když on říká že jo.
vydělává, nosí mi všecky peníze.
jsme spolu deset let, včera bylo to rok od svatby.
podotýkám že s malou to není tak lehké, jak jsem myslela, jak jsme byli u našich, hodně po tatkovi smutnila, taky po svém domečku apod. je to těžké.