Tak já plně souhlasím s Winky a s její reakcí na příspěvek od Věry.
Myslím,že je každého věc, zda-li si homeo odzkouší či nikoliv a bude mít dobré zkušenosti.
Já mám s homeo skvělé zkušenosti. Začala jsem s nima v mém druhém těhu předloni. Pomáhali na nevolnost v těhu, následně při strachu z porodu - Gelsenium... Můj první porod byl dlouhý maraton, dovolím si říct, že hnus (komplikace během porodu a po něm), nakonec poporodní deprese, to nikomu nepřeju. Tentokrát jsem se chtěla k porodu maximálně vyzbrojit a bylo mi jedno za jakou cenu,takže mi gyn doporučila dvě homeopatika,která se užívají při samotném porodu. No nakonec jsem měla císaře,takže v tomto zkušenost nemám. Ale brala jsem vychvalovanou Arnicu - skvělé hojení, 200% lepší než po prvním porodu (nástřih aj).
Nyní sem tam beru na laktaci Ricinus a super.
Pokud vše co zde píši je placebo efekt,tak jsem asi psychopat.
A že by moje dvě malé děti měli taky placebo, když jim dám při akutní hnusné rýmě homeo a do 48hodin je po rýmě? Taktéž kašel a na bolení při růstu zoubků. No nevím, nevím. U takto malých dětí (3roky a 7měs) snad ani placebo efekt neexistuje
Doporučuji mrknout na stránky www.vseprozdravi.cz -vlevo jít na "homeopatika" a pak další rubriky. V "těhotenství a kojení" je úplně dole i recenze a zkušenosti maminek a podotýkám - jsou jen dobré
Přeji, Ivul, dobrý výběr a kdyby jsi chtěla další moje zkušenosti nebo bych mohla nějak pomoct, poradit... tak piš na můj mail v nicku.
Zcela chápu,že máš strach z porodu a jsi případně ochotna zkusit i homeopatika.
Mimojiné proč většinu homeopatik můžou i miminka a klasická chemická léčiva nikoliv???