6.7.2009 14:06:21 kreditka
Re: pes - máme ji nechat utratit nebo to nevzdat?
Psa bych nechala utratit, bude to pro něj jenom trápení, babička měla psa který měl nádor a odmítla ho nechat utratit ješte teď se mi chce brečet když si vzpomenu jak umíral v bolestech
Před rokem se mi vrátila kočka celá krvavá přes odpor muže jsem ji odvezla na veterinu kde ji operovali (potratila a mrtvá koťata ji způsobila infekci) Kočku mi vrátily s optimismem jezdila jsem s ní den co den na injekce, podávala ji atb, když už to vypadalo že je z toho venku udělala se jí v tlamě boule - následovala další narkóza s tím, že je to od zubu a až ji ho vytrhnou bude pokoj....zub vytrhli a našli nádor bohužel už ji nemohli pomoct tak jsem ji nechala utratit než aby pošla hlady...celá ta léčebná terapie mě stála pomalu 4 000,- a nepočítaně času se špatným výsledkem
V zimě se nám vrátila zas jiná kočka pokousaná od psa - z břicha ji lezly vnitřnosti už jsem ani neváhala šla jsem za sousedem, ten vzal vzduchovku a bylo hotovo...Nejsem na to pyšná, ale jak mě život naučil, tak i při největší snaze to nemusí nikdy vyjít. Zvíře bych trpět nenechala, takový pejsek potřebuje běhat, mít svobodu a ne se dopovat léky a pomalu umírat...
Odpovědět