zajímavý
)
Psy respektuji a nemusím, a taky se trochu bojím. A už vůbec ne ty jejich psí polibky... gr... a do postele to nesmí a z talíře žrát a vůbec...
Můj názor před 3-mi roky. Člověk míní, lupiči mění, poté, co jsme jednoho proháněli po zahradě jsem si přála hlídače.
Tudíž německý ovčák. Koupili jsme psa s PP (náhodně), mně to bylo jedno, a za pár měsíců zjistili, že ho musíme utratit, nebo nákladně operovat. Najednou jsem zjistila, že ta psí potvora má kus mého srdce, ani nevím jak - pořád to zlobilo, čůralo, kde nemělo, drze olizovalo, ale kdykoliv jsem vlezla do dveří, vítalo mne to tak nadšeně, bez ohledu na to, co bude k večeři, nebo jestli jsem sehnala oblíbenou hru, že jsem se zamilovala.
Zabijte ho, protože nemáte na operaci, na péči, psí štěně, s oddanejma očima, co skáče radostí, jen slyší klapat vaše boty. Jsou mu 3 roky, nebojím se ho, je nevychovaný, nezvládnutý, nesocializovaný, rozmazlený, nevycvičený, pokouší se mně líbat a ňafe na psy v širokém okolí a pamatuje si bílé pláště doktorů i některé moje pohyby, kdy jsem mu v psím zájmu fakt ubližovala. Nerada. Nutné.
Konečně nemáme posraný chodník okolo zahrady. Mne hlídá, manžela poslouchá
) Když jsem tu sama, cítím se bezpečně, lepší než nabitá zbraň. Do postele nesmí, krom jedné místnosti ani do bytu, no, talíř - ten může - projede myčkou, psí pusy nesnáším dodnes.
Na dovršení tématu jsme obdarovali pro změnu (ten kontrast) babičku teriérem. Jorkšírským. Protože jsem asi první, kdo ji viděl, vyzvedl a zase jsem se zamilovala, je to taková moje potvůrka. Ta do postele smí, s ovčounem vychází báječně, štěká líp a víc než on a jediný, koho poslechne, jsem já
) Líbat se pokouší, smůla, nemám to ráda dosud.
mé oblíbené NEVER SAY NEVER
)
p.s. jdu nechat vykastrovat nalezeného kocoura, NIKDY jsme nechtěli kočku. Doufám, že někde nepotkáme opuštěnýho koně.
p.s. 1 : naši psi kálí na zahradě, nebo na procházkách. Na zahradu máme lopatu, na procházky velkou lžíci a sáček, u prcka stačí sáček.
p.s. 2: sousedi bývají naštvaní na pozděvečerní ňafání (a já to chápu, taky mně to štve, že nezpívají), nedávno se někdo pokoušel ukrást auto na ulici, sousedovo. Kdyby ňafal neňafal, asi měl soused docela smůlu.
Miluju pohádky
)