| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Šikovné ruce

23.7.2009 7:34:04 Kopřiva Dvoudomá

Nenakreslil by mi někdo krtka a netopýra?

Vážení výtvarně nadaní,

potřebovala bych obrázek batolete, krtka a netopýra. Proč toto obsazení, to se mě neptejte, je to složitá rodinná historie :-). Ten obrázek by měl být hodně jednoduchý, stačily by třeba siluetky (nebo jednoduchý ČB obrázek) - batole, jak jde s krtkem a netopýrem za ruce, nebo jakékoli jiné uspořádání.

Je to určeno k namalování na šatečky, dopředu na laclík - to batole je budoucí nositelka šateček, krtek a netopýr jsou rodinní přátelé. Já už jsem obrázek vytvořila, ale furt s tím tak nějak nejsem spokojená. Jestli se do toho někomu chce, budu nadšená.

Případně zde je mail (pro sken nebo foto obrázku): renee.kd@seznam.cz. Všem, co se touto blbinou budou zabývat, ruce líbám ~x~~x~~x~
Odpovědět
Průběh diskuze (7 názorů)
Téma: Nenakreslil by mi někdo krtka a netopýra... Kopřiva Dvoudomá 23.7.2009 7:34
*Re: Nenakreslil by mi někdo krtka a ne... Kopřiva Dvoudomá 23.7.2009 7:35
**Re: Nenakreslil by mi někdo krtka a ... Liva99 + ♀♀♀ 23.7.2009 8:22
***Re: Nenakreslil by mi někdo krtka ... Dali a Harry 23.7.2009 8:56
*Re: Nenakreslil by mi někdo krtka a ne... červík + V. 6/03 + L. 5/08 23.7.2009 9:6
*Re: Nenakreslil by mi někdo krtka a ne... katka 1985 23.7.2009 11:13
**Re: Nenakreslil by mi někdo krtka a ... rafaja 23.7.2009 12:27

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.