6.8.2009 5:48:03 peta+2ráčci
Re: Něco k pobavení - křovisko v podpaždí :)
Já to s tím podpažím už vzdala a holím se normálně žiletkou a pomocí pěny na holení, opravdu jsem se cítila v tílku a tak jako úplný exot, navíc mi ještě nebude a nebylo 30....No ale dál mé holení končí.
Jedině co beru jsou případně nůžky-nebo strojek na vlasy a udržuji kratši sestřih-nejsem to já, oholená vypadám zdá se mi nechutně, rozhodně ne jako mladé děvčátko, ani jako žena.
I u manžela mě při hlazení vzruší, když rukou nahmatám chloupky a vím, k čemu se blížím...tak počítám, že je to vzájemné.
A nohy? Tam je pro mě důležitý dotykoý pocit pohlazení proti normálním chloupkům, které naštěstí mám světlejší, je jemné a hebké, zatímco když si nohy oholím, tak druhý den už je dotyk drsný a lepkavý a ten pocit nesnáším, jinými metodami se kvůli takové blbosti mučit nenechám.
Také nemám ráda, když se manžel oholí (to dělá minimálně)-to má pak zakázáno mě líbat-když mě políbí totiž druhý adalší.. den po oholení je mi to hrozně nepříjemné, trvá nejméně týden, než se dotyk vousů stane příjemnější. Vyhovuje mi a líbí se mi krátce střižený plnovous-manžel ho má zlatavý, tak to se mi moc líbí
No a vlasy, ty mám do pasu, takže kam se hrabu s ostatním ochlupením
Odpovědět