ahoj
Ahoj holky,
mám dva kluky, starší Adam se narodil v lednu 2001, ale v jeho diskuzi se nic neděje, tak jsem mrkla k vám. Mladšímu Davidovi je skoro 1,5roku. Můžu se k vám připojit?
Taky jsme začali chodit do školky 1.9. Adam si to přál a pořád o tom mluvil. První den nastoupil se svým kamarádem, který ale bohužel chodí jen na 5dní v měsíci a tak hned druhž den nastala krize, protože tam byl sám. Nechala jsem ho tam i spát, protože po obědě už mladší David spí a Adam s tím souhlasil. Ten den už brečel a v pátek tam jít nechtěl. V pondělí vyváděl tak, že jsem vyměkla a stáhla ho domů. Tím to skončilo. Musím ještě vysvětlit, proč jsem nevytrvala. V prosinci se máme stěhovat a tak mi připadalo zbytečné ho třeba měsíc trápit a až si zvykne, odstěhovat se. Tak jsme všichni zase doma. Musím přiznat, že mi být doma jenom s Davidem vyhovovalo. Byl to takový klid. Adam se teĎ nudí, pořád jim musím něco vymýšlet. David se na mě věší a kňourá. Prostě toho mám teď nějak plné zuby. Nevadí vám moje stesky? Hned v prvním dopise.....
Jinak je mi 31 a bydlíme v Mladé Boleslavi.
Odpovědět