1.9.2009 12:05:55 rascal-ka
Re: škola
Ahoj holky, tak už máme první školní den zdárně za sebou, bylo to fakt náročný, Rebeka si ráno nabalila do aktovky snad všechno, co jsme během léta nakoupili, takže jsem jí to musela vytahat a byla scéna, co kdyby něco z toho potřebovala! Těžko jsem jí vysvětlovala, že dneska ještě nic potřebovat nebude, ba naopak ještě něco dostane. Už se těším, až se všechno usadí, bude pevnej rozvrh, kroužky … prostě stereotyp!
A co ostatní prvňáci???
Jinak u nás není až tak nic novýho, včera Sandra oslavila osmé narozeniny, je to fakt děsný, už nemám malý holky, ale dvě školačky!
Holky, prosím o názory. Kolik podle vás má 8mi leté dítě ve třetí třídě věnovat sportu??? Myslím tím kolikrát týdně trénovat, aby nezanedbávalo školu, mělo i jiné aktivity, odpočinek, aby nebylo psychicky, ale ani fyzicky přetěžované. Sandra totiž odplavala 3 roky v přípravce a teď má postoupit do sportovního oddílu a plavat vrcholově, což znamená, že bude trénovat 5x týdně. A mě se to prostě zdá příliš! První rok plavala 1x týdně, druhý 2x týdně a třetí 3x týdně. Myslela jsem, že letos zůstaneme u 3x týdně, ale trenér o tom slyšet nechce. Mě samozřejmě těší a dmu se pýchou, že má talent a pokud bude makat, tak z ní i něco bude, ale myslím, že talent bude mít i v 10ti letech, tak proč dřít už teď. Trenéra jsem zatím ukecala na 4x týdně, aby měla volné pátky a mohla chodit normálně ven s kamarády, navíc ještě má 1x týdně skaut a ve škole keramiku, dramaťák a míčovky. Mám strach, že ji přetěžuju a odrazí se to např. ve škole. Předem díky za názory!!!
Odpovědět