Re: Větší úklid jednou týdně nebo všechno průběžně?
Anetko,
tak teda, my máme taky dvě děti, ale že bych se hroutila každý den s dvouhodinovým úkolidem, tak to mi teda nehrozí. Dětský pokojík je výhradně královstvím dcerky a odmítám jí její bordel uklízet. Je od malička cepovaná, že si svoje hračky musí ulízet.Stejně s tím má problém, většinou je to tak, že ona uklízí pokojík a já třeba obývák. Luxování a utírání prachu je naše starost, ale abych jí denně uklízela hračky, to teda ne. To by to měla hodně jednoduché. Uklízím zásadně po její sestřičce, a pokud to jde, uklízím s Jolísem dohromady (ta s tím problém nemá
)
WC, koupelna, vytírání dle potřby, obvykle 2-3x týdně, to je hotové hned. Ale dere mě ted utírání prachu, protože ve městě se sakra práší. Žehlení miluju, provozuju ho večer u televize, ale nežehlím všechno! Okna myju párkrát do roka. Umyju a za týden můžu zas. Vrstva prachu non-stop...
S vařením mám problém, nebaví mě. Takže nejraději mám rychlovky nebo navařit kotel a průběžně odjídat
) Obvykle uklízím po obědě (dle únavy, co jsem těhu jdu raději spát), pak večer po osmé, nebo až po deváté, kdy si odučím po skype
)
Taky bych to tu chtěla mít jak v klícce, ale nežiju pro hadr, ale pro sebe a děti
)
Odpovědět