| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Počítačové programy

8.9.2009 9:05:03 Minie1

Také vám přestal fungovat Photophilter?

Kdysi jsem si stáhla program Photophilter na úpravu fotek a byla jsem s ním moc spokojená. Jaké však bylo moje překvapení asi před týdnem, aniž bych s ním něco dělala, nepodařilo se mi ho vůbec otevřít.
Měla jsem dojem, že se nějak odinstaloval.
TAkže jsem stáhla i internetu nový, chodil cca 3 dny a pak zase nešel otevřít.
A teprve pak mi došlo, že se jednalo o jakousi odnož Photophilteru - Photophilter Studio, která je SNAD už placená.
Ale původní Photophilter nemůžu nikde na netu už najít a to v češtině.
Začínám mít dojem, jestli není nějak možné, že výrobce v zájmu šíření nového, svého placeného produktu na dálku jaksi "zablokoval" použití původního Photophilteru.
Jinak si nedovedu vysvětlit, že program, který mi cca 3 roky bez problémů chodil, ted nelze ani najít na internetu, natož nainstalovat, aby chodil.

Nemáte podobnou zkušenost nebo netušíte, čím by to mohlo být? Musím říct, že ho hrozně postrádám, na fotky byl jedinečný, i na fotokoláže.
Odpovědět
Průběh diskuze (2 názorů)
Téma: Také vám přestal fungovat Photophilter? Minie1 8.9.2009 9:5
*Re: Také vám přestal fungovat Photophi... Jorgos 8.9.2009 9:27

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.