| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Epilace a depilace

9.9.2009 16:34:30 Lea

Re: Cukrová depilační pasta x depilátor- který způsob míň bolí???

Epilator jsem nezkousela (takze nejsem uplne cilova skupina dotazu) ale mam zkusenosti s cukrovou pastou.

Delam si ji doma (dle navodu na youtube), je to podle me suverenne nejlevnejsi zpusob epilace. Zato to strasne dlouho trva.

Co se bolestivosti tyce - zalezi na zrucnosti a trpelivosti. Pokud se to dela po malych ploskach, da se to bez problemu vydrzet - nejhorsi je to poprve, pak je chloupku min, protoze dorustaji postupne.

Naucila jsem se pastou epilovat i intimni partie, coz jsem driv nepovazovala ani za mozne - epilatorem bych do toho asi nesla, ale kdo vi...

Myslim, ze vysledek nebude pastou tak dokonaly jako epilatorem, ale nevim - nekdy se chloupky cukrem tak olepi a kuze taky, ze se spis prilepi ke kuzi a uz nejdou vyskubnout (ale zrejme zalezi na sile chloupku).
Odpovědět
Průběh diskuze (9 názorů)
Téma: Cukrová depilační pasta x depilátor Bohulka 9.9.2009 15:9
*Re: Cukrová depilační pasta x depiláto... Lea 9.9.2009 16:34
*Re: Cukrová depilační pasta x depiláto... Iva+♀06+♂09 9.9.2009 17:30
*Re: Cukrová depilační pasta x depiláto... Nasuada 9.9.2009 21:31
**Re: Cukrová depilační pasta x depilá... Romule 9.9.2009 21:50
***Re: Cukrová depilační pasta x depi... Bohulka 10.9.2009 8:39
****Re: Cukrová depilační pasta x de... Lea 10.9.2009 11:29
*****Re: Cukrová depilační pasta x ... Bohulka 10.9.2009 14:36
******Re: Cukrová depilační pasta ... Lea 10.9.2009 19:2

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.