13.9.2009 14:33:59 Katie+Z06+I12
Re: Tipy na pc pro holčičky
Dobrý den, přišla jsem se sem juknout na nějaké odkazy na automatické vymalovávání a koukám, že je to tu spíš diskuze o tom jak je pc škodlivý.
Takže, moje dcera má 3 roky, na pc se kouká na pohádky, protože některé večerníčky jsou natolik stupidní a odrazující, že díky Bohu za dvd a Zdeňka Milera. Hry na Pc začala teď,když jsem ji nachytala jak sama myší znovu a znovu pouští svoji oblíbenou pohádku o kočičácích. Hledala jsem něco co by zvádla,bavilo by jí to a bylo by to něco nového. Takže vymalovává, jinak by se dalo říci, že si cviči jemnou motoriku a barvy zná všechny, včetně růžové, fialové a podobně. Žádné 3leté dítě u pc nevydrží déle než 20-30 min, neudrží pozornost a začne se nudit. Sledování počítače ji nijak neovlivnilo, mluví plynně(někdy až moc), knížky půjčujeme v knihovně, některé zná nazpaměť a čteme pravidelně každý den i hodinu. Takže, můj názor je takový, že pokud nenechávám dítě vraždit lidi a předem si stránky, kam ji pustím prohlédnu, necítím se naprosto proviněně, že se baví. Moje babička měla panenku keramickou, matka hadrovou, já plastovou a moje dcera s funkcemi. Její dcera bude mít asi robota
.
Pokud tedy maminky, máte nějaký dobrý odkaz na vymalovávání, ráda si ho díme do záložek.
Odpovědět