26.9.2009 10:20:53 monika77 + martínek05
Já byla na revizi po zamlklém v 8. t.t. včera...
Já byla na revizi včera, zamlklé těhu v 8 týdnu. Ptala jsem se doktorky na to, co jsem vyčetla na internetu, doporučila okamžitě po revizi začít pít čaj z kontryhele (na obnovu děložní sliznice, aby se v ní vajíčko mohlo dobře uhnízdit), doporučila koupit si FOLGRAVID a taky začít brát hned, ptala jsem se i na Wobenzym, řekla že můžu, že zlepší imunitu no a že otěhotnět po revizi až tak za 3 měsíce a to z důvodu, že by dřívější otěhotnění byla velká zátěž pro organismus vyčerpaný ze začátku, konce a nového začátku těhotenství. Já jsem po včerejší revizi plná energie (zní to hrozně, ale předcházelo jí 6 strašných dnů, kdy jsem věděla, že je všechno špatně a jenom jsem čekala na ten včerejší úplnej konec) a chci to zkusit hned první měsíc po šestinedělí, cítím se dobře, myslím, že to čekání 3 měsíce by mi psychicky spíš ublížilo. A víš jaký jsou doktoři, včera jsem tam podepsala hromady papírů, že jsem byla poučena a souhlasim, že může dojít k protržení dělohy, střev, embólii atd., doktoři chtějí bejt chráněný, takže i v tomhle - aby ti neřekli "zkuste to hned" a pak se to nepovedlo a tys je z toho nevinila a oni by měli průšvih, když počkat je asi fakt pro orgsnismus lepší. Ale podle mně, když se to povede, tak to znamená, že tělo bylo na miminko připraveno a doufám, že vše bude OK. Já v době co mimi přestalo růst měla chřipku s oparem, který se mi nornálně nedělaji, tak tak si říkám, že to snad bylo tím, navíc když už jedno dítě máme.
Odpovědět