| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Mobilní telefony

30.9.2009 11:56:14 Qendie

Re: Mobil s digitální tv

Nedávno mi ukradli oba telefony. Musela jsem si narychlo pořídit nějakou náhradu. Abych si koupila najednou dva slušné, jsem v tu chvíli neměla. Tak jsem sáhla po "nouzovce" a koupila telefon, který má dvě aktivní SIM. Stál tři tisícovky a mimochodem má televizi. Jenže analogovou. Ptala jsem se, jestli je něco s digitální, ale prodavači nevěděli. Nebo nechtěli vědět. Nevím. Klasika: přesvědčovali mě, že v prodejně jsou silné železobetonové zdi, které brání slušnému příjmu. Televize není na to, aby se na ní sledoval dokument o přírodě nebo napínavá detektivka. Ale pokud jde o to, aby člověk v dopravní zácpě pustil zprávy nebo miliontý díl seriálu, ve kterém stejně všechny postavy znáš, to stačí. Žádný vysoký komfort. Co mě ale překvapilo, že to umí nahrávat z televize nebo rádia záznam v nekonečném množství formátů: avi, mpeg, wav, mp3 a spoustě dalších. Pokud bych chtěla něco napjatě sledovat, musela bych si na to najít optimální polohu a pak už nehnout ani telefonem ani anténkou.
Pokud platíš televizní poplatky za domácnost, nemusíš doplácet za přijímač v mobilu.
Je to velmi levný telefon, po kterém jsem chtěla, aby uměl zvládnout 2 karty najednou. Televize je navíc, byl levný, tak si nestěžuji. Jen asi velká nevýhoda je, že tyhle levní číňani nemají standartní konektory. Pokud se Ti nabíječka rozbije nebo ztratí, asi je to konec.
Odpovědět
Průběh diskuze (3 názorů)
Téma: Mobil s digitální tv MrakovaK 30.9.2009 10:46
*Re: Mobil s digitální tv Qendie 30.9.2009 11:56
*Re: Mobil s digitální tv Čekatel na smazání 30.9.2009 12:29

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.