Re: Mobil s digitální tv
Nedávno mi ukradli oba telefony. Musela jsem si narychlo pořídit nějakou náhradu. Abych si koupila najednou dva slušné, jsem v tu chvíli neměla. Tak jsem sáhla po "nouzovce" a koupila telefon, který má dvě aktivní SIM. Stál tři tisícovky a mimochodem má televizi. Jenže analogovou. Ptala jsem se, jestli je něco s digitální, ale prodavači nevěděli. Nebo nechtěli vědět. Nevím. Klasika: přesvědčovali mě, že v prodejně jsou silné železobetonové zdi, které brání slušnému příjmu. Televize není na to, aby se na ní sledoval dokument o přírodě nebo napínavá detektivka. Ale pokud jde o to, aby člověk v dopravní zácpě pustil zprávy nebo miliontý díl seriálu, ve kterém stejně všechny postavy znáš, to stačí. Žádný vysoký komfort. Co mě ale překvapilo, že to umí nahrávat z televize nebo rádia záznam v nekonečném množství formátů: avi, mpeg, wav, mp3 a spoustě dalších. Pokud bych chtěla něco napjatě sledovat, musela bych si na to najít optimální polohu a pak už nehnout ani telefonem ani anténkou.
Pokud platíš televizní poplatky za domácnost, nemusíš doplácet za přijímač v mobilu.
Je to velmi levný telefon, po kterém jsem chtěla, aby uměl zvládnout 2 karty najednou. Televize je navíc, byl levný, tak si nestěžuji. Jen asi velká nevýhoda je, že tyhle levní číňani nemají standartní konektory. Pokud se Ti nabíječka rozbije nebo ztratí, asi je to konec.
Odpovědět