| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Rovnátka

7.10.2009 11:20:44 Janka007

Ortodontický dudlík - rovnátko na předkus

Ahoj maminky,
náš synek na tří letech dostal od zubařky doporučení na ortodoncii s tím, že má předkus a dostal takové speciální "rovnátko", říkají tomu dudlík, ale je to taková silikonová destička s úchytem , kterou si dítko dá do pusinky PŘED zoubky a nutí ho to držet horní a dolní čelist v rovině. Dovnitř do pusinky není nic ( dudák) , jen ven kouká ten úchyt, takový kroužek.
chtěla bych se zeptat, jaké s tím máte zkušenosti, zda Vám to pomohlo a také hlavně, zda nevíte, kde by se to dalo sehnat, u doktora jsem za to zaplatila 300Kč (spoluúčast ~;((), ale je to takové nic, syn do toho někdy kouše a mám obavu, že nám to dlouho nevydrží a nechce se mi každé dva měsíce kupovat nové za 300Kč a o bůhvíjestli by po nás nechtěli víc, když je to dřív jak za půl roky (když je to ta spoluúčast - hrazená částečně pojištovnou !!!).
díky moc všem za postřehy a kdyby někdo věděl, kde se to dá sehnat, budu moooc ráda !!!! ~x~
Odpovědět
Průběh diskuze (8 názorů)
Téma: Ortodontický dudlík - rovnátko na předku... Janka007 7.10.2009 11:20
*Re: ORTODONTICKÝ DUDLÍK - ROVNÁTKO NA ... Teri 7.10.2009 11:38
**Re: ORTODONTICKÝ DUDLÍK - ROVNÁTKO N... Radus+V+J 7.10.2009 11:41
***Re: ORTODONTICKÝ DUDLÍK - ROVNÁTKO... Teri 7.10.2009 11:46
****Re: ORTODONTICKÝ DUDLÍK - ROVNÁT... Radus+V+J 7.10.2009 13:20
*Re: Ortodontický dudlík - rovnátko na ... DaVinci 7.10.2009 13:36
**Re: Ortodontický dudlík - rovnátko n... Janka007 7.10.2009 23:39
***Re: Ortodontický dudlík - rovnátko... Phoebe1 8.10.2009 20:24

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.