8.10.2009 17:52:39 brusinka
Re: dr
no muzeum hracek mam tez v planu...ale zatim spise teda venku¨, doku je hezky, vcera jsem pekne zmokla, vecer jsme vyrazili do "delvity" a nazpet nas chytla bourka, jinak ja narazim v CR na tu neochotu neco udelat...na zadost, teda ted uz ne, pediatra jsem zmenila, takze prave po kazde udela crp a je klid, a predstava, ze udelam krok zpet, tedy, ze s ebudu zase nekde o neco muset doprosovat a presvedcovat me dost desi....jelikoz jsem si to uz zazila, a tady jako cizinka...nevim nevim....spise nechapu, kdyz to je za penize v cem je problme....no kdyz se zeptas budu moc rada...ja bych treba taky nemusela mit toho pediatra, ale pri trech malych detech....si rikam, ze ho asi dost vyuziju, jelikoz s kazdym problemem litat do CR no nevim....asi by to slo sem tam, ale pokazde asi ne...
takze ted teda mam brouka v hlave, vim, ze tady neni afrika, ale prave mam v planu si tohle vyzjistit a predzaridit....abych nebyla dost v soku pak....no a jak ty jsi tu dlouho??? ja nestacila cist celou diskuzi, jen poslednich par stranek
Odpovědět