Hledáme pomoc - automobil
Nevím, jak bych to měla napsat. Jsem maminkou postiženého Patrička a možná mě zná někdo z diskuse a někdo možná zná stránky Patrička. Vím, že bych to zrovna sem asi neměla dávat, ale už zkouším opravdu všechno.
Sedím už několik měsíců u počítače a snažím se oslovovat firmy, nadace a další organizase s prosbou o pomoc. Pro Patrička nutně potřebujeme automobil na převoz do zdravotnických zažízení a na další terapie. Podařilo se mi sehnat částku 140 000 Kč z čehož 100 000 Kč přispěl městský úřad a částku 40 000 Kč firmy. Konta Bariéry, nadace charty 77 pro Patrička založila podúčet, který je určení pro sbírku na pořízení vhodného automobilu. Cílová částka je 200 000 Kč - automobil Citroen C8. Dnes nám bohužel současný automobil - Seat Cordoba, rok výroby 1994 definitivně dosloužil. Nebyl už sice vhodný pro potřeby syna, protože se do něho nevěšel zdravotní kočárek a další pomůcky, ale alespoň jezdil. Teď nevím, co dělat. Od úřadu už za 5 let nemáme žádnou vysokou částku očekávat a tak by mě automobil asi něco vydržet. Navíc máme podanou žádost a získání postiženého dítka do pěstounské péče a tak pro nás bude automobil rozhodující.
Prosím, prosím, neměli byste nějaké nápady na koho se zkusit obrátit. Nevím, jak to teď budeme dělat, protože máme jít zrovna na vyšetření v anestezii a podle výsledků na operaci a ještě náš čeká cesta na neurologii u které si nejsem jistá, jestli vlakem zvládneme.
Odpovědět