| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Králík

3.11.2009 10:09:18 Molly.

Re: Seno a krmení pro králíky - Ústí nad Labem

Nevím jak v Ústí, ale v Ostravě v Hornbachu mají takové nádoby s různými druhy zrní, můžu si je namíchat podle potřeby - ať už přímo směsi pro jednotlivé zvířata, nebo samostatně pšenici, kukuřici, slunečnici, vojtěšku...vždycky jsem koupila i několik kilo a bylo vystaráno. Akorát jednou se mi stalo, že v jakési pšenici jsem po čase objevila broučky (popisuju to jako by nic, ale třepala jsem se ještě týden, sáček pak vysypal manžel, já jsem se uklidňovala v rohu ~;))

Co se týče nakupování přes net a vysokého poštovného - nejlepší je sehnat někoho, kdo potřebuje velký pytel granulí pro psa nebo kočku, v hodně eshopech se od určité částky poštovné neplatí. A taky není na škodu hledat, kde je dané zboží nejlevnější...i když u zrní to asi nebude takový rozdíl, u granulí to je mnohdy i 1000 Kč!!
Odpovědět
Průběh diskuze (7 názorů)
Téma: Seno a krmení pro králíky - Ústí nad La... modrej obláček 2.11.2009 21:32
*Re: Seno a krmení pro králíky - Ústí ... *Verča* 2.11.2009 22:3
**Re: Seno a krmení pro králíky - Úst... modrej obláček 2.11.2009 22:10
***Re: Seno a krmení pro králíky - Ú... Molly. 3.11.2009 10:9
****Re: Seno a krmení pro králíky -... modrej obláček 3.11.2009 10:15
*****Re: Seno a krmení pro králíky ... Nisa 3.11.2009 11:54
******Re: Seno a krmení pro králík... modrej obláček 3.11.2009 12:49

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.