| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Vytírání a luxování

3.11.2009 18:13:55 Šmakča+Veru8/07+Val1/10

Re: Robotický vysavač

Já ho také mám a záleží na tom, co od toho očekáváš. Myslet si, že nebudeš muset měsíc vysávat, to rozhodně ne. Také na jiné, než hladké povrchy, bych ho nedoporučila. A do větších prostor, jinak se bude furt jenom mlátit o nábytek.
My máme tři velké psy, kteří na večer a v noci mohou i do spodní části baráku - tzn. velkého obýváku a kuchyně. Kdo má doma jednoho dlouhostrstého psa si dovede představit, jak to tu vypadalo. Ale chceme, aby žili s námi a ne pořád venku nebo po chodbách.
Dřív to tolik nevadilo, než jsme šli do práce, vyluxovala jsem. Ale teď mi sem ráno vletí dvouletý poděs. Takže ten první, kdo ráno vstane, zapne robota a on ty chlupy vysaje. Má malou štěrbinku, takže například masařku už to nevezme, ale ten prach a chlupy docela dobře. Dole má rotační kartáček a ještě na bocích takové metličky. Ale samozřejmě všude se nedostane a nábytek si taky neodsune. A bacha na kabely a jiné nerovnosti, to se mu moc nelíbí.
Podruhé ho pustím po snídani, kvůli drobkům. Nevýhodou je, že mu to trvá docela dlouho, místnost cca 11 x 8 metrů asi 50 minut a maximálně vydrží tak 80 minut vysávání. Ale má funkci, že se nabije a pak opět vyráží sám do terénu, takže můžeš ze svinčíku na dopoledne odejít a v poledne se vrátit do jakž takž uklizeného.
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Téma: Robotický vysavač kathy 3.11.2009 13:16
*Re: Robotický vysavač hbf 3.11.2009 15:15
**Re: Robotický vysavač Velšice 3.11.2009 15:29
*Re: Robotický vysavač Kamča 3.11.2009 17:25
*Re: Robotický vysavač Šmakča+Veru8/07+Val1/10 3.11.2009 18:13
*Re: Robotický vysavač Hana 3.11.2009 19:22

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.