5.11.2009 15:26:24 28.12Alpinka12
Dálkové studium na voš
Ahoj,
letos jsem odmaturovala na SZeŠ a nastoupila do relativně dobře placeného zaměstnání, při kterém bych ale chtěla začít příští rok studovat ještě něco dál...ale bohužel lze to jen dálkově, kombinovaně nebo to distanční studium či jak se to píše. Práci opustit nechci a jelikož jsem si našla s přítelem byt, tak by denní studium znamenalo konec "mých příjmů" a následně stěhování k našim.
Konkrétně hledám vyšší odbornou školu se zemědělským oborem (veterina, zootechnika apod.)
Nebyl by snad problém nějakou takovou školu najít, ale problém je, že je zeširoka vzato hodně málo vošek co umožňují jiné studium než DENNÍ.
Na vysokou si mírně řečeno netroufám, protože bych to jinou formou vzdělávání než je denní určitě nezvládala.
Proto hledám spíše vyšší odbornou školu a nejlépe nějakou zemědělskou, z čehož mám znalosti ze střední školy.
A bydlím v kraji Vysočina, takže nevím zda by tady někde poblíž něco bylo, určitě ne.
Ale na tom mi tak nezáleží, klidně budu dojíždět do Brna, hlavně, že bych našla nějakou tu zemědělskou voš, která by umožnovala jinou formu vzdělávání než denní.
Budu ráda, jestli mi někdo poradí kde hledat..
Odpovědět