Re:
Oslava - nam prijede v sobotu moje mama s Tamarcinou sestrenici, takze oslava bude v sobotu. Myslim, ze nejaky darky ji teda dame i ve stredu na norozky.
Ja oslavu pro deti letos nejak neplanuju. Od zitrka zase budu chodit nejakou dobu na nemcinu, ta je do 13hod, nez dojedu zpet a vyzvednu T. ze skoly tak je tak 14 hod. Jeste snad pristi ctvrtek, ale ono ji je to nejak putna a ja s tim akorat budu mit praci. Ale rikala jsem si, ze mozna udelam nejaky predvanocni srazik - ze bych pozvala kamosky s detma...
Tamarka bude mit ve stredu neco k narozeninam ve skolce, musim jim tam neco upect. A pak odpoledne je lampionovy pruvod, tady to mivam na svatyho Martina, je to docela velka tradice. Manzel bude delat sv. Martina, bude mit i kone. Tak jsem na to docela zvedava...
JInak darky mam asi nakoupeny - vyuzila jem slevy v jednom hrackarstvi, kde meli 20%. Nakoupila jsem nejaky dinosaury a zviratka od Schleiech, nejaky hry, playmobil - bazenek s tucnakema a letadlo i s vezi, to bude mit radost. Neco bude k narozkam, neco na Vanoce.
Margaret - super, ze Marek zacal mluvit!!!!
Odpovědět