9.11.2009 10:37:20 *Niki*
Re: 3D ultrazvuk v Liberci
Beruš, Toma si už tolik nepamatuju, ale vím, že Ondra vylezl i na okenní parapet, kde se směle procházel, a bylo mu něco přes rok, tak 13 měsíců. Sára podobně, si vzpomínám, jak Tom volá Mamííí, Sára sem vylezla a chodí s náma po okně a byl jí tak rok, ještě se řidržovala, bo sama nechodila
Vylézt na klouzačku a sám se zklouznout zvládl Ondřej někdy v 11. měsíci...
Mám lezce do výšek.
Jejich pokoj v novém bude spíš taková tělocvična... budou mít vyvýšené postele (aby pod nimi mohly být hračky nebo něco), na každé klouzačka, chci žebřiny (my je doma s bráchou taky měli)a šplhací lano, a houpačku závěsnou z Ikea. Vzhledem k tomu, že tam bude řádit i Sára, nakonec jsem zavrhla ty hodně vysoké patrové postele, bo to už by o hubu bylo... je mi jasné, že by kluci skákali dolů (měla jsem v plánu do L) a Sára je napodobovala, což by nebylo zrovna chytré... takže budou mít jen polovysoké (jako sem dávala Deaaa) vedle sebe...
Oni mají hodně energie, venku se mi s nimi stále být nechce, lození po knihovnách neshledávám zrovna ok, tak jím to umožním v jejich pokoji...
Ten kávovar pod stromeček taky chci, jsem kafař - naštěstí moji kojenci neřeší, co jím a piju, mám dojem, že mám jakkousi selektivní propustnost,zdravé do mlíka projde, nezdravé si nechá moje stárnoucí chřadnoucí tělo
Odpovědět