11.11.2009 17:28:55 huhu, holky 6 a 4, chlapecek 05/09
Re: Jak zavádět u dvouleté holčičky vaginální krém?
zensky co blbnete? A kdyz vedete dite k zubari na komplikovanejsi zakrok (napr. dolovani zbytku po vytrzenem zubu z natekle dasne) nebo kdyz jdete s ditetem na operaci, to taky resite radeji homeopatiky? Tam se snad deti nebrani? Ja zazila operaci i zubare u ditete a jak se branilo. Ale udelat se to proste musi.
navrhovat bylinky kdyz lekar po vleklych zanetech navrhne lecbu...no co na to rict. A jeste ty reci o znasilnovani. Smarja! K zubari taky nechci dite jit, injekci si taky nechce nechat dat, ale to rpezijeme. Ale jak se jedna o tohle tak hned takovyhle reci. A ze trebas kdyz se to zanedba muze holcicka mit do budoucna velke problemy, to vas nenapadlo? Trebas az do krajniho pripadu ze nebude moct mit deti? Ja vas nechapu.
autorko, jestli nejsi spokojena s detskou gynekolozkou, zkus jinde, najdi si reference o pracovistich, o lekarich. Ja bych to udelala, stejne jako jsem to delala se zubari nebo s mandlema. Jestli pochybujes o lecbe, vyzadej si vysledky a zavolej jinam a poptej se.
Odpovědět