24.11.2009 9:17:30 mmarti
Re: Otěhotnění po mimoděložním těhotenství
Dobrý den,
vím, že to, co chci napsat, nespadá úplně do této diskuze, ale před pár dny jsem založilo tohle téma "Otěhotnění po mim.těh." a představte si, že jsem si dnes ráno dělala TT a krátce po limitu mi vyskočily //. Zdá se mi to úplně neuvěřitelný. Měsičky jsem měla dostat tento týden /od pondělí do pátku - mám je ne úplně pravidelné/ .. V neděli jsem začala špinit a včera také.. dnes špiním taky ale úplně malilinko... Normálně se mi špinění 3 až 4 den rozjíždí v měsíčky, tak jsem se dnes zkusila testnout a to překvapení
. Teď nevím, jestli mám letět k Dr a nebo ještě počkat. Vím, že v minulém těhotenství jsem brala Utrogestan.. ale na různých diskuzích - hlavně teda u Dr. Kouckého na porodnici .cz /tuším /, jsem četla, že je to jenom placebo a pokud se má těh. udržet, tak se to udrží i bez těchto prášků... Tak nevím, asi k Dr. nepůjdu a nechám to na příští týden.. stejně by možná ještě ani na UTZ nic neviděl.. Vlastně ani nevím, proč sem teď píšu, jsem z toho v šoku, tak se asi chci podělit s váma ostatníma... Předem děkuji za případné komentáře
Odpovědět