Jelikož jsem teď těhotná, tak momentálně návštěvy probíhají častěji, než jen jednou za rok.
Moje doktorka to má udělané tak, že se k ní vchází do ordinace přes kabinku , takže tam si odložím a čekám než mě zavolá příjmením , příjdu tam v dlouhém triku. jen se pozdravíme a zeptá se jestli je všechno v pořádku a řekne mi ať vlezu na kozu , jak slezu mě ještě řekne, abych si lehla na lehátko, že zkontroluje všechno na ultrazvuku. Poté mi podá ubrousek na utření břicha a lezu dolů a ještě mi řekne, abych si sedla an židličku a probereme kdy bude další kontrola a co se na ní bude dít. Všude kam si sedám a lehám má takový papírový role, kde se vždy kus po pacientce odtrhne a každá má svůj čistý kus. Občas se stane, že mě po kontrole řekne, abych se oblíkla a ještě za ní přišla.
Vím, že třeba moje mamka si bere do kabelky vždy jen takovou sukni na gumu, kterou si v kabince natáhne a u ní je gynekolog volá další .... přitom tam jsou dvě kabinky a občas se tam ty pacientky pěkně zhádají kdo byl dřív.
Mě spíš příjde, že by mi ta sukně překážela při vyšetření, ale každého věc jak se k dr. vybaví.
Pokud by měla dokotrka ordinaci udělanou tak jak je třeba vidět v ordinaci "dr. Mázla" , tak je jasné, že se na vyšetření svléknu za plentou a po vyšetření oblíknu a jdu pokecat oblíknutá.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.