30.11.2009 16:42:31 aJejda
Re: Rovnátka pro dospělé
Ahoj...mám se zubama bohaté zkušenosti, na rovnátka se chystám, jsem z Prahy....a teď postupně...skoro všechny osmičky mám pryč, na poslední se chystám po novém roce, dvě mi narostly do dásně...ale, většina dobrých doktorů ti osmičky vytrhne, obzvlášť pokud máš nějaké bolesti! Pokud mají vliv na pokřivení zubů a chceš rovnátka, která mě taky čekají a snad se na ně ve svých 29 letech i těším, tak stejně budou muset ven tak jako tak...zuby se ti musejí posunout, narovnat, pokud máš osmičky tak není kam je posouvat, někdy musí ortodontista trhat i sedmičky, ale to záleží na pokřivení. Pokud by jsi poslechla radu jako např. Asklepion, který je dobrý, tak se připrav na to, že budeš mít vše pod jednou střechou, rychlé termíny, ale každá konzultace minimálně 500kč, rovnátka přes 50tisíc a vše ostatní, třeba oprava zubu kolem 1000kč...takových center tu je spoustu, ale jsou tu i běžní Ortodontisté placení ze zdr. pojištění, jsou skvělí, např. moje ortodontistka, nicméně rovnátka si musíš také platit, mě přijdou ty nejlepší horní i dolní dohr. na 25 tisíc.....jinak zubařku máš tedy dost děsnou, tu bych určitě změnila, ale tady v Praze se nechytáš, jedině zase soukromou a drahou...jinak přeji hodně štěstí...mimochodem jsem měla váčky dva a připravili mě o zub...
Odpovědět