Leny super moc gratuluji,znakujete? Jak vám to jde? já myslím,že jste se přehoupli přes pomyslný vrchol a teď už bude jen líp.
Verísku,jo jo i podruhé je to dojemný okamžik možná ještě dojemnější o toho staršího sourozence,který se také raduje a nikdo se neraduje tak pěkně jako malé dítě. Matyáš z toho měl také druhé vánoce,když Ríša začal chodit. Stále ho zvedal a vodil za ruce.Jo jo kde jsou ty sladké doby,teď se honí po bytě,podrážejí si nohy,skáčou na sebe do postele moc pěkná vychytávka je,když si zabouchávají dveře před nosem. To udělal nedávno Richard Matesovi, počkal do poslední chvilky a prásk .... byla z toho boule veliká Nějak mi připadá,že je Richard lstivější než byl Matyáš v jeho věku,ale zase na druhou stranu jak si ho Mates vyškolil takového ho má.
Jani nevím jestli už jsem reagovala,ale nic nezkazím tím,když napíšu znovu : Mireček je moc pěkný, a je krásné,že se děti tak pěkně sžily ... trochu závidím,ale je to jen chvilková slabost - jen do rána,pak se vzbudí ta naše horda a budu ráda,že jsou jen dva. Každopádně přeji jen slunečné časy,ale vás jistě nic jiného nečeká,protože sluníčkové chvíle si vytváříte sami tím jací jste.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.