3.1.2010 13:45:41 Winky
Re: Barvy do studentského vs miminkovského pokoje
vhodné nevhodné, když je to potřeba a není jiný prostor, tak co naděláš? Zakladatelka potřebuje poradit v situaci v jaké je, v ideálním stavu si každý poradí sám, ne.
My jsme holce zařizovali pokojík když jí byly 2, jenže to jsem už byla těhotná akorát jsem to nevěděla
takže po roce (chvíli spal s námi v ložnici ale nevešla se tam postýlky) se jí tam přistěhoval malý bráška. Pokoj je tedy zařízený jako holčičí (panenky, kuchyňka a koně) ale jsou tam oba, synovi jsme teď akorát dali na zeď plakát s letadlem a koleje s vláčkem
Zdědil po ní i miminkovské povlečení a tak, čili spával i pod růžovou peřinkou, nemyslím že by mu to nějak vadilo
Do růžového jsem ho tedy neoblékala
ale třeba zástěrku do kuchyňky si oblékne rád
Myslím že barvu na zeď bys mohla nechat vybrat velkého syna (pokud bude sytější tak ne všechny stěny, nebo ne celé stěny - třeba jen pruhy atp, oranžovou, žlutou, třeba i zelenou+šedou/černou... myslím že bude rád pokud si bude moci vybrat sám). Dcerce-miminku vyzdob prostor nad přebalovákem a za postýlkou nějakými dětskými/holčičími motivy, zbytek dodáš později (krabice na hračky, stoleček s židličkou a tak).
Odpovědět