7.1.2010 23:29:10 Isa+Ani 05/06+Martinek 10/08
Re: Míchání AR mléka
Ahoj, dceři jsem dávala od 3. týdne života Nutrilon AR (dokrm k ubývajícímu kojení). Musela jsem dát savičku s větší dírkou, pokud používáš Avent, tak se nám osvědčila savička s č. 3. Ale s rozmícháním Nutrilonu AR jsem nikdy neměla žádné problémy, prostě pár zaštěrchání flaškou a mlíko bylo dokonale rozmíchané. Tak tedy doporučuju přejít na Nutrilon AR
Jinak rady ohledně ohřevu vody: Nosila jsem s sebou zvlášť horkou (v termosce) a studenou vodu (kojeneckou). Pak jsem měla takový dávkovač na sušené mléko (od Aventu nabo Mothercare) na jednotlivé porce sušeného mléka, abych to venku nemusela odměrkama odpočítávat (v tom dávkovači už jsem měla z domu přesný počet odporek na 1 porci mlíka). Když jsem chtěla udělat mlíko, smíchala jsem nejdřív teplou a studenou vodu v kojenecké flašce (po pár dnec už jsem zhruba věděla, jaké množství, aby to bylo akorát teplé), pak přidala sušené mlíko z dávkovače, zaštěrchala flaškou a bylo to.
Ta horká voda v termosce byla prima, nemusíš nikoho prosit o ohřátí flašky s mlíkem, a navíc se mi vždycky hodila i na utírání dudlíku, hraček a pod, když spadly na zem.
Tak snad se rady budou hodit
hezký den a mnoho štěstí.
Odpovědět