12.1.2010 15:15:59 tacka
Re: Jak odstranit pleny?
taky trochu začínám studovat toto téma. Můj syn začal chodit na nočník v 18 měsících av 19m. už jsme šli ven bez plen, sice jsem brala i náhradní oblečení, občas nehoda byla, ale bylo to ok. A to jsme začali chodit ven bez plen koncem února.Ale je pravda,že v zimě byli procházky tak hodinový a často jsem se ptala, zda chce počůrat keřík ap. Moc nehod nebylo, když už jsem ho tolik na jaře a v létě nesledovala a nevyptával se, zda chce čůrat-hlásil hezky sám, občas si cvrnknul, že jsem raději dala nový slipečky. Ale my máme spíš problém noční. Můj kluk je velký pijan. denně vypije 1,5 až dva litry tekutin a nemít k večeři čtvrt litru čaje, ale jen pár hltů-to by byla katastrofa. takže pití mu moc omezovat nemůžu. před spaním se vyčůrá, ale stejně má ráno načůranou těžkou plínu. Taky nemám to srdce ho v noci budit a cpát na nočník. A na odpolední spaní taky dávám plínu, pokaždé tam trochu načůráno je. Je mu 2,5 roku a pokud nás vezmou v září do školky, tak doufám, že do té doby už bude spaní suché. Možná, kdyby nebyl takový pijan,bylo by to OK-možná taky ne. Ale přes koleno nic lámat nebudu.
Odpovědět