Zdravím, nevím jestli bude moje rada účinná, ale moje holčička také trpěla na AE od 2 měsíců věku a stále se nám občas vrací. Moc nám pomohlo, když jsem postižená místa namáčela napuštěnou vatou v roztoku JARISHE zředěného 1:1 teplou vodou a 20 minut jsem to nanášela na kůži, pak nechala zaschnout a natřela HOLTkrémem. Ten se nesmí používat v létě, ale v zimě ano (pokožka nesmí přijít na sluníčko). Tento proces jsme opakovali 3x denně. Po týdnu se situace vždy o 90% zlepšila, nejsou to žádné kortikoidy. Také nám pomáhá preventivně mazat kůži krémem Saforelle a používáme i tu samou emulzi na mytí. Dítko nekoupu, jenom sprchuju. Moc vám přeju, aby se to zlepšilo, protože vím jak je to psychicky strašně náročné.. Držím pěstičky.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.