8.2.2010 11:29:02 Pavla + 1
Re: Porodnice Obilní trh - odnášejí novorozence na ošetření/ohřívají preventivně?
Na Obilňáku jsem rodila v září. Základní ošetření proběhlo na porodním boxu, během šití nástřihu choval tatínek, poté (cca po 1hod) následovalo odnesení na novorozenecké - tatínek se vnutil sestřičce, tak se zúčastnil kompletního ošetření pediatrem. Potom se vrátil zpět na porodní box, aby mi pomohl sbalit věci a do sprchy, takže malý byl asi 2hod sám na novorozeneckém, kam jsme si pro něj po přesunu na šestninedělí přišli, bez řečí nám jej sestřičky předaly. Bylo to ovšem odpoledne a já byla naprosto fit, na šestinedělí jsem si došla po svých a bez potíží se hned mohla starat.
Na Obilňáku jsem byla 100% spokojená s přístupem dětských sester (malý měl novor. žloutenku, tak jsem s nimi přicházela do kontaktu při předávání na kojení), pomohly s prvními problémy při kojení, poradily a byly moc vstřícné a milé.
U porodu mě velice zklamal přístup lékařek - pořád chtěly hrozně urychlovat. I když jsem s sebou měla soukromou PA, tak jsem si protrhnutí vaku blan a následně oxytocin neodpustila :(
Odpovědět