9.2.2010 11:27:53 Tobianni
Re: úterý
Ahojky těhule,
tak jsem byla o víkendu na nákupech v Ostravě a konečně jsem koupila ty punčošky do porodnice. Měli ve výprodeji v CA za 125 Kč troje. Stejně mi připadají dost velké, ale je to velikost 56, tak počítám, že hodně prostoru vezme plínka.
No koukám, že tady skoro všechny perete o sto šest, tak taky asi zase vytáhnu nějakou hromádku a dám se do toho. Pak někdy začátkem března bych mohla vyprat kočár, autosedačku a klokanku. Doufám, že už bude tepleji, ať to můžu dát proschnout na zahradu
To počasí už je fakt na palici. V pátek se mi rozbil jezdec ze zipu na jediné bundě, kterou ještě zapnu. Šlo to sice opravit, ale utvrdila jsem se v tom, že to břicho už mi prostě víc růst nemůže a hotovo. Jinak se budu muset balit do strečové folie - ta izoluje asi nejlíp
Tchán je teď kamionem ve Španělsku a psal, že tam má 18 stupňů - provokatér jeden
Clas, fakt závidím tyhle nesněhové dny.
Jo a kyne mi těsto na buchtičky, protože tady nedávno Clasofka vzpomínala buchtičky s krémem. Tak jsem neodolala. Dámy, které nesmí sladké, prominou...
Mě po čemkoliv sladkém pálí žáha, takže budu večer taky nadávat, ale chutě jsou holt chutě
A Rennie to jistí
Odpovědět