Čauky holky, strašně to letí, já jsem tu už nebyla nekolik let, ani nevim, jestli si mě někdo pamatuje, ale když zalistuju pár stránek dozadu, vidím tu povědomé "tváře"
))
No a jak to vypadá u nás - s Ajou jsme nakonec u zápisu nebyli, strašně dlouho jsem váhala, pak jsme zašli do poradny a závěr byl, že co se týká znalostí je to ok, ale sociálně vyzrálá ještě není, takže to necháme na příští rok.
Jinak vzrůstem je dost velká - má něco přes 18kg, kolik te měří nevím, ale velikost už musím kupovat 122
Já už chodím druhým rokem do práce, no a doma s polovičkou to není moc :-( , navíc větší synáček mi jde pomalu do puberty, takže je to docela fuška, ale zatím hlavně s pomocí babičky a dědy zvládáme.
ted se uz moc těším na jaro, nějak ten sníh nemusíme, i Aja říkala, že už ho má dost
)) většinou se ted nudíme doma už se těším až budeme moct zase na nějaký ten výlet
Holky nevím jestli se ještě někdy scházíte, ale pokud byste někdo mel cestu do Pardubek (bydlím pořád ještě v Přelouči, ale jezdím tam denně do práce) tak můžem třeba dát někdy kafčo
)