Re: Pozvánka na sraz rodin dětí s poruchou komunikace
Spendliku, ano, su to dva roky.. Alex bude mat v maji 9. Tie jeho zaujmy su podla toho, aky podnet dostane a nakolko ho to zaujme. Mal nedavno taku malu knizocku o drogach.. no, cital ju asi 100x a potom kade chodil, tade valal mudrosti. Ked nas videl s pivom, tak hovoril, ze to je alkohol a alkohol je jed, ktory ostava dlhe roky v nasom tele.. ludia pozerali nanho ako na zjavenie. Potom ho chytilo zlozenie potravin. Rozoberal kazdu potravinu, kolko ma cukrov, bielkovin, ci ma vitaminy a ake.. a aj to, na co je ktory vitamin dobry.
S tou srandou je to podobne, on sa rehoce, ked vie, ze to je na smiech. Ale minule mal pisat obsah nejakej poviedky, ktora je zhruba o tomto: "Chudera starena, nemala co jest, iba kaviar, ovocie, maso, kolace, torty... Chudera starena, nemala kde byvat, mala iba vilu..." A on nepochopil, ze to je ironia.. snazili sme sa mu to vysvetlit a on po nasom dlhom snazeni sedel, pozeral doblba a videla som, ze je mimo a ze je to proste na neho vela.. Tak sme pisali obsah z inej poviedku, ktora ironiu nemala.
Odpovědět